Een Hemels bericht

Marijke klein Gunnewiek - van de Laar

Natuurgeneeskundige

In mijn blogs lees je over verschillende onderwerpen geïnspireerd vanuit de natuurgeneeskunde bij Praktijk Marcurius. Ik ben een enthousiaste therapeut die graag kennis wil delen. 

Een Hemels Bericht

Wat is een Hemels Bericht?

Een Hemels bericht is een speciaal geschreven tekst, vaak tijdens of na een uitvaart. Ik geloof dat de ziel niet verloren is en dat er altijd contact mogelijk is. Door zuiver te schrijven, kan ik berichten creëren die helpen bij het verkrijgen van inzicht en het verwerken van emoties.

Het is voor mij altijd een verrassing wat er opkomt en of de overledene aanwezig wil zijn tijdens hun uitvaart. Meestal is dat wel het geval, en velen zijn verwonderd over de woorden die over hen gesproken worden. Elk bericht dat ik schrijf, is uniek en afgestemd op de persoon.

Wie ben ik?

Mijn naam is Marijke Klein Gunnewiek-van de Laar. Ik ben energetisch therapeut en natuurgeneeskundige, en ik schrijf “Twinkels” – teksten voor mensen, dieren en huizen. Door deze teksten maak ik contact met de ziel en verwoord ik wat naar voren komt.

De hulpvraag die ik ontvang, komt altijd aan bod. Tijdens het schrijven heb ik ontdekt dat het niet uitmaakt of iemand op aarde is of niet; alles is energie en er is altijd contact mogelijk. Voor mij is dit inmiddels vanzelfsprekend, maar voor anderen kan het uitdagend zijn om te begrijpen. Het heeft te maken met bewustzijn, vertrouwen en oefening. Ik ben hier al jaren mee bezig en elke keer brengt het nieuwe inzichten. Op mijn website kun je meer lezen over mijn behandelingen en de Twinkels.

Spirituele Stervensbegeleiding

Ik wil mensen graag ondersteunen in spirituele stervensbegeleiding. Hoewel ik hiervoor nog geen duidelijke vorm had, heb ik onlangs de kans gekregen om dit op afstand te doen. Dit stelt me in staat om in te voelen wat de familie nodig heeft, zoals:

  • Een lievelingsgeur: Dit kan een gevoel van nabijheid en troost bieden.
  • Muziek: Bepaalde nummers kunnen herinneringen oproepen en een kalmerende sfeer creëren.
  • Voetmassage: Dit kan helpen om stress te verlichten en een gevoel van verbinding te bevorderen.

Dit zijn zaken die vaak over het hoofd worden gezien in moeilijke tijden.

Voor wie mag ik schrijven?

Ik schrijf voor iedereen die ondersteuning zoekt tijdens het sterfproces of daarna. Vaak krijg ik helder door wat de overledene nog graag zou willen, en dit zijn vaak eenvoudige aanvullingen.

Bijvoorbeeld, iemand kan verlangen naar een laatste ontmoeting met een familielid of een wens om iets te zeggen dat ze nog niet hebben kunnen delen. Ook kan het fijn zijn om simpelweg iemand bij je te hebben die je hand vasthoudt. Iedere situatie is uniek, en het is belangrijk voor de omgeving om te weten wat er nodig is.

Veel mensen blijven met vragen zitten en vinden inzicht in het Hemels bericht, wat hen helpt bij het verwerken van hun verlies. Dit kan hen de ruimte geven om verder te gaan, met het gevoel dat ze goed afscheid hebben kunnen nemen.

Tenslotte: Doe wat je hart je ingeeft.


Deze blogs zijn ook leuk om te lezen

Ontdek de helende kracht van een goede neusademhaling

Door bewust te ademen door de neus kan dit stress verminderen, de slaap bevorderen, het immuunsysteem versterken.  Het lichaam en geest komt daardoor beter in balans wat een voordeel kan zijn voor de gezondheid. Er wordt wel eens gezegd : ” De ademhaling is ons beste medicijn”

De beste vriendin dat ben je zelf

Een blog waarin je terug kan keren bij jezelf doordat gemaakte afspraken worden afgezegd. De beste vriendin in je verteld dat je meer contact mag maken met je lichaam.

Delen met anderen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Telegram
Email
Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?