Therapeute

 

Mijn naam is Marijke klein Gunnewiek – van de Laar (1961)
In 1985 zijn we getrouwd. Onze kinderen wonen nu zichzelf en wij zijn verblijd met  drie prachtige kleinzonen en een nieuw kindje op komst.
Dus ik kan wel zeggen: ” wat een rijk gezin ” hebben wij.

Sinds 1984 ben ik verpleegkundige A. Ik  heb ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen en thuiszorginstellingen. Daar heb ik altijd vol passie gewerkt. Echter na mijn whiplash ben ik mij extra bewust geworden van belemmeringen in mijn lichaam. Vanaf dat moment is mijn leven veranderd en ben ik mij verder gaan verdiepen in het zelfhelend vermogen van de mens en dier.

Vanaf 2008 ben ik  mijn werk gaan combineren met mijn eigen praktijk. Daar geef ik allerlei verschillende consulten die te maken hebben met healing en inzichten.

Als persoon heb ik altijd interesse gehad in de  complementaire zorg. Deze zorg gaat uit van een holistische benadering waarbij de zorg de lichamelijke, emotionele, mentale, spirituele en sociale behoeften omvat.

Met mijn invoelend vermogen kan ik zielscontact maken. Daardoor ontvang ik informatie die helpt op zoek te gaan naar de bron van de klachten. Met behulp van inzichten die ik door krijg en het werken met energie kan ik samen met  jou  blokkades oplossen.

Sinds 2018 schrijf ik Twinkels en zijn de online behandelingen ontstaan. In 2019 is de online academie ontstaan waar ik cursussen aanbied op het gebied van spiritualiteit. Tevens is er een webshop met zelfgemaakte lavendel producten. Sinds 2021 is mijn creatieve geest nog meer uitgebreid in de vorm van het slaap ritueel voor kinderen en de Marcurius piramide.

Spiritualiteit is de mate van bewustzijn…. Jij bent precies waar je moet zijn.

Ik heb gekozen voor de tekst “Voor alles wat heelt”. Daarmee wil ik zeggen dat als het de bedoeling is en de persoon eraan toe is het zelfhelend vermogen actief wordt. Dit past in de nieuwe  tijd op weg naar het vijfde dimensie.

Missie

Het is mijn missie om mensen bewust te maken van hun eigen lichaam, geest en bewustzijn. De leermomenten zoals een trauma of een heftige gebeurtenis, help ik een plek te geven om daarna verder te kunnen leven in het ‘hier en nu’. Het lukt iedereen om op elk moment van de dag een verandering aan te brengen in het leven. Ook is het mijn missie om kennis te gaan doorgeven en dat doe ik via de Marcurius online academie

In deze academie zijn verschillende modules zoals:
Aarden, Hooggevoeligheid, Hooggevoeligheid bij kinderen en op weg naar een gezond leven.  De academie is nog volop in ontwikkeling en breid zich steeds verder uit.

Opleidingen

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn talrijk, onder andere:

Transformation Healing
Hypnose opleiding
Ooracupuntuur
EHBO
HBO Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde
Medische basis kennis/Psychosociale basiskennis
Verpleegkundige A
Chinese  geneeskunde
Mediumship
Reiki  1e en 2e graad
Praktische psychologie
Reflexzone therapie waaronder Chinflex en 13 chakra’s en andere energetische voetmassages
Hooggevoeligheid
Access Bars
Wandel coaching

en nog vele aanvullende opleidingen.

Tot slot.

 Ik hoop in mijn praktijk voor mensen een gids te mogen zijn , op weg naar hun eigen authentieke levenspad.
Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?