Tarieven

Header_bloemen_wit

Behandeling

Een behandeling bij praktijk Marcurius is een cadeautje aan jezelf. Je hebt de volle aandacht voor jezelf en voor je lichaam. Door de ontspanning zet je jouw zelfhelend vermogen in werking zodat klachten kunnen gaan veranderen. Elke dag merk je de resultaten, stap voor stap. Niet alleen jij merkt deze veranderingen maar ook jouw omgeving.

Wanneer je bij moet betalen aan je behandeling kun je jezelf de vraag stellen:

                                                                                                                  “Vind je het jezelf waard?”

Tarieven

E.E.N.® Behandeling 

  • Intake en consult 90 minuten € 77,-
  • Vervolgconsult standaard 60 minuten € 65,-
  • Kort consult 45 minuten € 50,-
  • Telefonisch consult 30 minuten € 32,50

Online E.E.N.® Behandeling

  • Online Licht Sprankel, behandeling op afstand 60 minuten € 65,-

Twinkel volwassenen

  • Aanvraag Twinkel + Telefonische consult € 65,-

Twinkel kinderen

  • Aanvraag Twinkel + Telefonische consult € 65,-
  • Extra 7 dagen begeleiding € 65,- via app contact

Hypnotherapie

  • Hypnotherapie : 60 minuten 77 euro 

Vergoedingen zorgverzekering:

Afhankelijk van je zorgverzekeraar kunnen de kosten vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk hiervoor de polis van je zorgverzekeraar. De behandelingen vallen onder de alternatieve geneeswijzen. Let op! Hypnotherapie wordt niet vergoedt door de zorgverzekering. 

Ik kan in mijn praktijk gebruik maken van de volgende prestatiecodes:

24513 Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.

24005 Overige natuurgeneeskunde

De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van de VBAG. 

Je wordt verzocht de kosten direct na het consult contant te betalen of over te maken op het rekeningnummer van MS klein Gunnewiek-van de Laar. Sommige banken verifiëren met de meisjes naam: Van de Laar.

De factuur kun jezelf indienen bij je zorgverzekeraar. De behandelingen vallen niet onder het eigen risico.

Voor de vergoeding van deze consulten door de zorgverzekeraars kun je deze link raadplegen.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Eventuele extra geadviseerde medicaties, thee, oliën, Bach-remedies en overige producten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Huisbezoeken zijn mogelijk. Voor de reiskosten wordt 0,19 cent per km gerekend.

Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Daarna zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Deze rekening kan dan niet ingediend worden bij de zorgverzekeraar omdat er geen behandeling is gedaan.

Bij het niet tijdig betalen van de factuur zonder opgave van reden ben ik genoodzaakt de rekening door te zetten naar Medicas B.V. incasso bureau. Lees hier de betalingsvoorwaarden>>

Klacht en tuchtrecht

In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ/TCZ.


Scroll naar top
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?