Tarieven

Header_bloemen_wit

Een behandeling is een cadeautje aan jezelf.

Elke dag bemerk je de resultaten en niet alleen jij maar ook jouw omgeving.

Wanneer je bij moet betalen kun je jezelf de vraag stellen.

“Vind je het jezelf waard?”


Tarieven voor alle soort behandelingen Deze worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar indien je aanvullend verzekerd bent

  • Eerste consult met intake 1,5 uur € 75,-
  • Vervolgconsult standaard 60 minuten € 62,50
  • Kort consult 45 minuten € 50,-
  • Telefonisch consult  20,- per kwartier

Tarieven Twinkels niet declarabel

  • Aanvraag Twinkel + Telefonische Counseling € 65,-
  • MKT-Methode (Marcurius Kinder Twinkel) Schrijven Twinkel + Telefonische Counseling € 65 + 7 dagen Counseling € 65,-

Twinkels worden niet vergoedt door de zorgverzekeraar.

Hypnotherapie niet declarabel


Alle sessies Hypnotherapie  hebben 1 vast prijs € 125,- ongeacht waar voor je komt.  Bij Hypnotherapie heb je maar weinig sessies ( 1-3) nodig om van je klacht af te komen. Deze sessies zijn niet declarabel voor de zorgverzekeraar.

Vergoedingen zorgverzekeraars:

Afhankelijk van je zorgverzekeraar kunnen de kosten vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk hiervoor de polis van je zorgverzekeraar. De behandelingen vallen onder de alternatieve geneeswijzen.

Je wordt verzocht de kosten direct na het consult contant te betalen of over te maken op het rekeningnummer van MS klein Gunnewiek-van de Laar. Sommige banken verifiëren met de meisjes naam: Van de Laar.

De factuur kun jezelf indienen bij je zorgverzekeraar. Natuurgeneeskundige behandelingen vallen niet onder het eigen risico.

Voor de vergoeding van deze consulten door de zorgverzekeraars kun je deze link raadplegen.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Eventuele extra geadviseerde medicaties, theeën, oliën, Bach-remedies en overige producten zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Huisbezoeken zijn mogelijk, voor de reiskosten wordt 0,19 cent per km gevraagd.

Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Daarna zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Deze rekening kan dan niet indient worden bij de zorgverzekeraar omdat er geen behandeling is gedaan.

Bij het niet tijdig betalen van de factuur zonder opgave van reden ben ik genoodzaakt de rekening door te zetten naar Medicas B.V. incasso bureau. Lees hier de betalingsvoorwaarden>>

Scroll naar top