André van Beek

“Een jaar of 4 geleden bij Marijke terechtgekomen omdat ik was “vastgelopen” (burn-out). Met de behandelingen en inzichten die ik van haar heb gekregen heb ik mezelf destijds “teruggevonden”. Maar zelfs nu nog heb ik zo af en toe een behandeling, en geniet van de energie, warmte, voetmassage en inzichten. Het is een cadeautje voor mezelf ! Telkens weer ga ik met een warm gevoel daar weg. Het is echt aan te bevelen!”


Martijn

“Lieve Marijke, Super dankjewel voor je behandelingen. Ik voel me elke dag weer sterker worden. Het voelt alsof ik weer opnieuw ben geboren. Heb eindelijk weer licht in mijn hart.. mede dankzij jouw hulp.”


Jeanne Dekkers

“Marijke wat vind ik het toch fijn dat ik je heb leren kennen! Je bent een hele fijne en eerlijke vrouw en helpt waar je helpen kan en dat is super. Ik heb al veel geleerd bij jou en je hebt al wat spanning bij mij weggenomen. Het is fantastisch wat jij allemaal kunt (ook bij iemand die niet kan praten en horen). Je bent in één woord geweldig. Ik zou iedereen wel naar jou willen sturen.”


Ans de Kok

“Marijke is mijn reddende engel geweest en nog staat ze steeds voor me klaar. Marijke bedankt.”


Diana

“Vandaag was ik bij Marijke voor een behandeling met die mooie prachtige energie. Voel me herboren na deze behandeling. Nadat ik naar huis was gegaan heb ik vele beelden (soort film) gezien. Ik heb heerlijk geslapen en ik raad het iedereen aan om het te ervaren. Het voelt alsof ik 50 kilo lichter ben geworden, zoveel viel er van me af.”


Sroh-Aim

Ik ken Marijke als een oprecht en liefdevol persoon die kundig en professioneel is.

”Bij haar ben je in goede handen!”


Mayke Reijnders

“Ik kom inmiddels vanaf 2015 in de praktijk van Marijke. Iedere keer verbaasd ze me weer met haar kwaliteiten. Iedere behandeling is een cadeau aan mezelf. Ik krijg vaak nieuwe inzichten of lichamelijke ongemakken verdwijnen als sneeuw in de zon. De ene keer krijg ik een aardingsoefening om te voelen, de andere keer een Moksha behandeling om meridianen extra te stimuleren en altijd de heerlijke en soms ook gemene voet massage met daarna de groei en inzicht sessie. Alles gaat natuurlijk, er ontstaan of gebeuren dingen als ik dat klaar voor ben en ik stap altijd stralend de bank af. Zelfverzekerd en vol energie het nieuwe avontuur vol vertrouwen tegemoet. Helemaal fantastisch dat de behandeling ook voor een groot gedeelte vergoed en erkend wordt door zorgverzekeraars. Dikke knuffel voor Marijke klein Gunnewiek.”


Wouter en Eefje

“Beste Marijke, Ontzettend bedankt voor je hulp en advies! Dankzij jou hebben we onze dochter beter leren kennen en een stuk van onze nachtrust terug. Heel veel groetjes van Wouter en Eefje. Ouders van (Niene Kerk)” 


Eline Verd- Gunst

“Na 3 jaar slapeloze nachten dankbaar dat Marijke ons zoontje heeft geholpen met doorslapen.”


Mieke

“Ik ben super blij dat ik contact met je heb gezocht! En dat je zo lekker snel reageerde op mijn eerste appje en dat we toen het verhaal vanuit Jasper kregen. Jasper is weer vrolijk en hij slaapt zo veel beter en wij dus ook 😁. Ik heb ook het gevoel dat ik nu hulp kan vragen als ik het nodig heb. We sluiten dit stukje af maar ik vergeet je nooit meer als ik hulp nodig heb 🤗”


Gilda Burgel

“Dankzij de mooie twinkel die je voor ons hebt geschreven is het mijn zoon gelukt om ’s nachts droog  te blijven. Ik ben je hier wel heel erg dankbaar voor !”


Anne Lulofs-Verkaart

Op jouw advies voor Yinthe een Roze kwarts gekocht. Vandaag dacht ik eens kijken wanneer het weer volle maan is. En wat blijkt we hebben er al 2 gemist! Eindelijk na 2 jaar geen gebroken nachten meer!
Sinds 3 weken draag ik er zelf 1 aan een ketting en ook ik slaap veel dieper! Dank je voor de tip


 

Ben je zelf ook enthousiast over jouw behandeling bij Marcurius en vind je het leuk om een recensie te schrijven mail dan naar info@marcurius.nl