Recensies

 

_________________________________________________________________________________________

Recensie van Twinkel overleden mama. 13-09-2021

Ik heb nu driemaal mogen ervaren hoe jij omgaat met mensen als ze overleden zijn of gaan overlijden!
Mijn schoonvader, de moeder van mijn vriendin en nu bij mijn eigen moeder.
Heel bijzonder. De Twinkel die je geschreven hebt was in dezelfde woorden als mijn moeder zou doen. Daarnaast gaf je aan dat mama ok is en dat je haar naar het licht gewezen hebt. Kort daarop volgend gaf je boodschappen van mijn moeder door. Dat is echt heel bijzonder, want als je achterblijft wil je toch weten hoe het met je dierbare nu is!! Het geeft troost om dan te horen dat ze ok zijn.
Dus bij deze nogmaals mijn hartelijke dank!! en tot gauw!

lieve groetjes Sandra


Overgangsklachten 28-05-20213-09-2021

Ik heb de afgelopen nachten weer veel beter geslapen .
De behandeling was weer heerlijk.
Ik heb het ook veel minder warm minder last van opvliegers, dat is ook heel fijn.
Marja


Stoppen met roken

27-01-2021
Goede morgen

Nu ruim 3 maanden nadat ik bij je ben geweest om te stoppen met roken
Wil je ff een update geven
Heb vanaf die tijd nog 2 sigaretten gerookt omdat er soms toch dat stemmetje in mijn hoofd zat bij beide keren was t echt goor
Raar voor iemand die daarvoor 35 sigaretten per dag rookte
Kan nu zeggen dat dat stemmetje weg is haha
Heb nog steeds wel mijn e sigaret maar stuk minder
Maar met mijn gezondheid gaat t een stuk beter hoest na genoeg niet meer en minder met mijn medicijnen voor mijn astma.
Dus bij deze ben ik je dankbaar voor wat je gedaan hebt
Groetjes lucette

___________________________________________________________________________________

KM
Volwassen Twinkel
26-05-2020

Een tijdje terug liep het allemaal even niet zo lekker.
Mijn job, die ik eerder best graag deed, leek nu uitzichtloos en emotioneel uitputtend.
Ik kamp met fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom, en de ene na de andere opstoot diende zich aan.Vaak kon ik maandenlang niet werken.
Bovendien knaagde er iets diep vanbinnen. De vraag over wat nou eigenlijk mijn echte zielsmissie was, leek steeds belangrijker te worden.Overal probeerde ik antwoorden vandaan te halen, maar ik kreeg er alleen maar meer vragen door. Ik ken Marijke al een paar jaren, de laatste tijd waren we elkaar wat uit het oog verloren. Wat ook helemaal prima is, alles heeft zijn tijd en ruimte. Op een avond zag ik toevallig dat ze online was en we begonnen gezellig wat te appen. Het gesprek werd al gauw op mijn diepere vragen gebracht, de vragen waar ik zo graag een antwoord op wilde. Marijke vertelde over haar praktijk, en wat ze allemaal deed. Toen ik de uitleg over een Twinkel hoorde, was ik meteen erg nieuwsgierig. Ik beantwoordde enkele basisvragen op een digitaal formulier, over waarom je de Twinkel aanvraagt, en dan mocht ik mijn Twinkel afwachten. Toen ik deze kreeg, ging ik er even lekker voor zitten. We hadden afgesproken dat ik de tekst een paar keer zou lezen en wat zou laten bezinken, en dan zouden we bellen om alles even samen door te nemen. De Twinkel op zich…was helemaal raak! Zo diepgaand dat je het niet met een keertje lezen kan vatten. Het gaf me een diep inzicht in mezelf. Dat wat ik zo wanhopig aan het zoeken was, zat al die tijd gewoon in mezelf. Zeker ook tijdens het telefoongesprek werd hier heel diep op ingegaan, ik kon zo veel vragen stellen als ik wilde. We beëindigden het telefoongesprek, ik met twee A4’tjes vol tips en inzichten die ik had verworven.

Sinds deze Twinkel is er zo’n diepe rust over me heen gekomen.
Ik weet, én ik durf erop vertrouwen dat alles goed komt.
Alles wat ik nodig heb, zit in mezelf! Met wat ik nu weet, had ik mijn Twinkel al veel eerder aangevraagd, en ik ben zeker ook van plan om, over een tijdje, een nieuwe aan te vragen, om het verloop eens te bekijken.
Dankjewel, Marcurius!
Dankjewel, Marijke!


Een mama

4-03-2020

“Nadat ik van alles geprobeerd had om met mijn zoontje van 8 maanden overdag en vooral ook s nachts een fijner slaapritme te krijgen, klopte ik bij Marijke aan voor een Twinkel. Ontroerend om te lezen hoe exact Marijke mijn zoontje, zijn wensen en gevoeligheden wist te beschrijven. En heel herkenbaar! In de week erna veranderde er al snel wat in hem (meer rust) maar ook in het contact tussen mij en hem (ik wist beter bij hem aan te sluiten) en na ruim een week gaat het slapen nu al stukken beter. Het telefonisch contact en de nazorg via de app vond ik erg steunend.
Dank je wel Marijke 😊 “


Mandy 

27-02-2020

“Gisteren weer hele fijne voetreflex gehad bij Marijke Klein Gunnewiek van praktijk Marcurius . Net even ietsje meer als alleen de voetjes . Ook aan het innerlijk wordt gewerkt ! Aarden, jezelf terug vinden , dingen verwerken , emoties loslaten soms echt even nodig! Marijke heel erg bedankt weer voor de fijne behandeling ik voel me weer even helemaal zen en geaard! Heel toepasselijk deze kleuren van de regenboog!”


André van Beek

“Een jaar of 4 geleden bij Marijke terechtgekomen omdat ik was “vastgelopen” (burn-out). Met de behandelingen en inzichten die ik van haar heb gekregen heb ik mezelf destijds “teruggevonden”. Maar zelfs nu nog heb ik zo af en toe een behandeling, en geniet van de energie, warmte, voetmassage en inzichten. Het is een cadeautje voor mezelf ! Telkens weer ga ik met een warm gevoel daar weg. Het is echt aan te bevelen!”


Martijn

“Lieve Marijke, Super dankjewel voor je behandelingen. Ik voel me elke dag weer sterker worden. Het voelt alsof ik weer opnieuw ben geboren. Heb eindelijk weer licht in mijn hart.. mede dankzij jouw hulp.”


Jeanne Dekkers

“Marijke wat vind ik het toch fijn dat ik je heb leren kennen! Je bent een hele fijne en eerlijke vrouw en helpt waar je helpen kan en dat is super. Ik heb al veel geleerd bij jou en je hebt al wat spanning bij mij weggenomen. Het is fantastisch wat jij allemaal kunt (ook bij iemand die niet kan praten en horen). Je bent in één woord geweldig. Ik zou iedereen wel naar jou willen sturen.”


Ans de Kok

“Marijke is mijn reddende engel geweest en nog staat ze steeds voor me klaar. Marijke bedankt.”


Diana

“Vandaag was ik bij Marijke voor een behandeling met die mooie prachtige energie. Voel me herboren na deze behandeling. Nadat ik naar huis was gegaan heb ik vele beelden (soort film) gezien. Ik heb heerlijk geslapen en ik raad het iedereen aan om het te ervaren. Het voelt alsof ik 50 kilo lichter ben geworden, zoveel viel er van me af.”


Sroh-Aim

“Ik ken Marijke als een oprecht en liefdevol persoon die kundig en professioneel is.”

”Bij haar ben je in goede handen!”


Mayke Reijnders

“Ik kom inmiddels vanaf 2015 in de praktijk van Marijke. Iedere keer verbaasd ze me weer met haar kwaliteiten. Iedere behandeling is een cadeau aan mezelf. Ik krijg vaak nieuwe inzichten of lichamelijke ongemakken verdwijnen als sneeuw in de zon. De ene keer krijg ik een aardingsoefening om te voelen, de andere keer een Moksha behandeling om meridianen extra te stimuleren en altijd de heerlijke en soms ook gemene voet massage met daarna de groei en inzicht sessie. Alles gaat natuurlijk, er ontstaan of gebeuren dingen als ik dat klaar voor ben en ik stap altijd stralend de bank af. Zelfverzekerd en vol energie het nieuwe avontuur vol vertrouwen tegemoet. Helemaal fantastisch dat de behandeling ook voor een groot gedeelte vergoed en erkend wordt door zorgverzekeraars. Dikke knuffel voor Marijke klein Gunnewiek.”


Wouter en Eefje

“Beste Marijke, Ontzettend bedankt voor je hulp en advies! Dankzij jou hebben we onze dochter beter leren kennen en een stuk van onze nachtrust terug. Heel veel groetjes van Wouter en Eefje. Ouders van (Niene Kerk)” 


Eline Verd- Gunst

“Na 3 jaar slapeloze nachten dankbaar dat Marijke ons zoontje heeft geholpen met doorslapen.”


Mieke

“Ik ben super blij dat ik contact met je heb gezocht! En dat je zo lekker snel reageerde op mijn eerste appje en dat we toen het verhaal vanuit Jasper kregen. Jasper is weer vrolijk en hij slaapt zo veel beter en wij dus ook 😁. Ik heb ook het gevoel dat ik nu hulp kan vragen als ik het nodig heb. We sluiten dit stukje af maar ik vergeet je nooit meer als ik hulp nodig heb 🤗”


Gilda Burgel

“Dankzij de mooie twinkel die je voor ons hebt geschreven is het mijn zoon gelukt om ’s nachts droog  te blijven. Ik ben je hier wel heel erg dankbaar voor !”


Anne Lulofs-Verkaart

“Op jouw advies voor Yinthe een Roze kwarts gekocht. Vandaag dacht ik eens kijken wanneer het weer volle maan is. En wat blijkt we hebben er al 2 gemist! Eindelijk na 2 jaar geen gebroken nachten meer! Sinds 3 weken draag ik er zelf 1 aan een ketting en ook ik slaap veel dieper! Dank je voor de tip”


Januari 2019

Marijke,
Ik wil je bedanken voor de steun van het afgelopen jaar.
Het was heel kort, maar door jou lieve lichtpuntjes ging ik de dingen toch
anders bekijken, om door de moeilijke periode heen te komen.
Waardoor de moeilijke beslissing tot een mooi resultaat kwam.
Nogmaals bedankt voor je luisterend oor, lieve woorden, en geweldige steun.


Januari 2019

Ria Dekkers-Nooren

“Marijke is een hele fijne vrouw, die de gave heeft om je een heilzame behandeling te geven. Geënt op wat jij op dat moment nodig hebt…. Waardoor je daarna als ‘herboren’ weer naar huis gaat!”


Juli 2019

Susan

Reactie op een Twinkel over zichzelf.

“Wat grappig, het lijkt echt alsof ik het zelf geschreven heb in die toon en stijl!”


Augustus 2019

Moeder

Naar aanleiding van een Twinkel van haar zoon het volgende inzicht:

“Dus eigenlijk geven we elkaar, binnen het gezin voortdurend prikkels om te mogen groeien.”


Augustus 2019

Moeder

Reactie na 4 maanden over zoon.

“Ik wilde je even laten weten dat het nog steeds goed met hem gaat. Slapen doet hij goed en als hij wakker wordt is er echt iets aan de hand.
Bedankt Marijke”
   


September 2019      

Mandy 

“Op zoek was ik naar iemand die mij misschien kon helpen waar ik precies naar op zoek was wist ik eigenlijk niet. Ik kwam door puur toeval op de website van Marijke terecht. Het trok me meteen. Ik heb de eerste afspraak erg fijn gevonden ,ze neemt de tijd voor jou en je verhaal en ze vraagt waar ze je mee kan helpen. Je kan dus precies zelf aangeven wat je precies wilt. Ik heb de behandeling erg prettig en ontspannend gevonden, echt even een moment voor jezelf. De tweede behandeling heeft mij erg goed gedaan en sindsdien voel ik me echt beter! Marijke luistert goed naar je en laat je vrij in wat je wel en niet wilt. Ik verheug me al op de volgende behandeling heerlijk even aan mezelf werken en laten werken . Ik kan dit iedereen echt aanraden ze kan zoveel ! Ik gun dit iedereen!”
Groetjes Mandy


Ben je zelf ook enthousiast over jouw behandeling bij Marcurius en vind je het leuk om een recensie te schrijven mail dan naar info@marcurius.nl           


Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?