Workshop Hooggevoeligheid

Workshops bij Praktijk Marcurius

Welkom bij de workshop hooggevoeligheid:

Ben jij iemand die zich diep verbonden voelt met emoties, energieën en voel je veel om je heen? Heb je een sterke intuïtie en voel je vaak de behoefte om jezelf terug te trekken in momenten van stilte en reflectie? Dan ben je mogelijk Hooggevoelig, en dat is iets om te omarmen en te vieren.

In de maand augustus nodig ik je uit om deel te nemen aan de workshop Hooggevoeligheid. In een veilige en ondersteunende omgeving waar gelijkgestemden samenkomen om hun unieke gaven te verkennen en te omarmen. Kleinschalig met maximaal 6 personen waar vooral het delen met elkaar voorop staat. Geen verhalen maar informatie waar je mee verder kunt. Elke week  een ander thema, waardoor je een rijke variatie aan ervaringen hebt.

Waarom deze workshop?

De Hooggevoeligheid Workshop is ontworpen in eerste instantie voor de meer rijpere persoon, zeg maar de 40-plussers maar iedereen is welkom die belangstelling heeft. Ik wil je ondersteunen in je reis van zelfontdekking en groei. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn zonder oordeel en waar je kunt leren van anderen die vergelijkbare ervaringen delen. 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop gaan we verschillende aspecten van Hooggevoeligheid verkennen en technieken delen om je te helpen omgaan met overweldigende emoties, energieën en prikkels. Elke week behandelen we een ander thema, variërend van energetische bescherming en emotionele balans tot intuïtieve ontwikkeling en zelfzorg. Je zult tools en inzichten krijgen die je in je dagelijks leven kunt toepassen om je Hooggevoeligheid te omarmen als een kracht.

Wanneer en waar?

De workshop vindt plaats in de maand augustus op vijf opeenvolgende woensdag ochtenden, met elke week een ander thema. We komen samen van 9.30 tot 11.00 uur bij praktijk Marcurius in de achtertuin. Omdat we werken met kleine groepen, is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Reserveer daarom snel jouw plek voor de Hooggevoeligheid Workshop en geniet van de kans om jezelf en je gevoeligheid op een dieper niveau te begrijpen.

Ruilen van spullen als tweede kans

Wanneer je iets over hebt aan spullen, wat jezelf niet meer gebruikt, maar wel wil doorgeven.
Kun je dit meenemen om te ruilen. Dit hoeft niet perse spiritueel te zijn maar natuurlijk nog wel bruikbaar.

Datums  en thema’s in 2024  nieuwe data volgt


“Je ontvangt meer kennis in de tijd waarin we nu leven”

Bijdrage

12.50 per keer p.p.

Inschrijven Via onderstaande knop kun je je inschrijven. Heb je vragen of wil je meer weten, laat het mij dan weten.

Schrijf je hier in voor de workshop >>

Tot ziens bij de workshop Hooggevoeligheid

 Marijke

Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?