Access Bars®

Wat is acces bars®?

Dit is een ontspannende helende hoofdmassage waarbij 32 drukpunten worden aangeraakt. Door de zachte aanraking van deze punten wordt alles losgelaten wat jou tegenhoudt of blokkeert op verschillende vlakken. Zoals gedachten, visies, meningen, overtuigingen en emoties die je hebt opgeslagen in dit leven en vorige levens.

Deze vorm van behandelen geeft je de kans om alles los te laten zonder dat je zelf met het thema aan de slag hoeft. Dit proces van loslaten is zeer ontspannend en helpt je een complete verandering in je leven toe te laten op alle vlakken.

Voor wie is het geschikt?

Een access bars® behandeling is geschikt voor iedereen, groot en klein.

Deze drukpunten massage is een stimulans voor het immuunsysteem en het zelf herstellend vermogen. Het verhoogt de weerstand. Zeer geschikt bij weerstandsproblemen, ontstekingen, reuma maar ook bij slapeloosheid.

Voorbereiding

Je wordt behandeld met je kleren aan. Dit kan gemakkelijk loszittende kleding zijn.

Contra-indicaties

Er zijn voor deze behandeling geen contra-indicaties.

Na de behandeling

Na een behandeling voel je je volledig ontspannen en in de weken daaropvolgend zal je merken dat je anders naar het leven zal kijken. Je zal je hierdoor anders voelen, anders gedragen, en ook je gedachten zullen rustiger worden. Zorgen en angsten nemen af na een behandeling waardoor je een gevoel van vrijheid ervaart. Door het wegnemen van diepgewortelde (onbewuste) overtuigingen trek je makkelijker geluk aan waardoor je ook op vlak van carrière, financiën, gezondheid en relaties positieve veranderingen zal merken.

Vervolgafspraak

Een vervolgafspraak is aan te raden na 2 à 3 weken.

Iedereen heeft dus baat bij een algemene behandeling van een fijne ontspanning die grote veranderingen in je leven kan brengen.
Een uitgebreide behandeling duurt 60 minuten.

Drukpunten op het hoofd

Wil je nu ook een behandeling?
Klik op behandeling en je kan meteen de afspraak inplannen.

Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?