Twinkel methode

Wat is een Twinkel?

Een Twinkel is een geschreven tekst invoelend op jou als persoon en geschreven op zielsniveau. In ieder van ons, mens of dier, schuilt een ziel. Zelfs met huizen of gebouwen is contact te maken, immers alles is energie. Deze pure informatie zet ik op papier. Op afstand maak ik contact met je en  jouw ziel vertelt aan mij wat jij nodig hebt. Deze liefdevolle influistering geeft helderheid in je hulpvraag,  je lost ze op of je leert er beter mee om te gaan. De volledige naam is vaak al genoeg om contact te maken en een tekst te schrijven. Dit is een momentopname. Advies is deze Twinkel regelmatig te lezen zodat je er steeds opnieuw weer nieuwe inzichten uit kunt halen. Soms is het fijn nog eens een nieuwe Twinkel aan te vragen. Omdat de situatie weer veranderd is.

“Het hart heeft immers al gesproken voordat het hoofd ermee aan de haal gaat.”

Voor wie zijn de Twinkels van Praktijk Marcurius bedoeld?

Deze tekst geeft jou, je dementerende ouder(s), je kinderen of je hond meer inzicht in jezelf. De tekst staat vaak vol met praktische tips omdat jouw ziel zelf het antwoord op jouw hulpvraag weet te vertellen. Je kunt ook een Twinkel aanvragen als je bijvoorbeeld je huis wil gaan verkopen of onrust in je huis ervaart.

Na aanvraag van je Twinkel krijg je toegang tot jouw persoonlijke Twinkel omgeving. Hier maak je jouw aanvraag compleet. Binnen 3-5 werkdagen ontvang je jouw Twinkel. Daarna plannen we een telefonisch afspraak in en nemen we de tekst samen door. Je krijgt hierbij volop tips en kunt al je vragen stellen. Het voelt als een soort van Twinkelhealing met als doel de gesproken woorden te laten landen en te beseffen wat ze met jou doen.

Hierna kun jij zelf aan de slag.

 

 

 


In december 2022 is er een inspirerend artikel over de Twinkels van Praktijk Marcurius verschenen in het online Magazine van Bloom.

Klik hier om het artikel te lezen>>

Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?