Impact van een Twinkel

Marijke klein Gunnewiek - van de Laar

Natuurgeneeskundige

In mijn blogs lees je over verschillende onderwerpen geïnspireerd vanuit de natuurgeneeskunde bij Praktijk Marcurius. Ik ben een enthousiaste therapeut die graag kennis wil delen. 

In deze blog neem ik je mee in het schrijven van een Twinkel en het effect ervan. Sinds drie jaar schrijf ik regelmatig een Twinkel voor kinderen of volwassenen maar ook voor een dierbaar huisdier. Tijdens het schrijven voel ik al een veranderde positieve energie ontstaan die een geweldig effect kan hebben.

Hoe het ooit begon?

Ik heb al velen jaren een praktijk. Jaren terug schreef ik als ik zat te wachten op een nieuwe klant een paar woorden op. Gewoon vanuit mijn gevoel over hoe de klant eruit zou zien en wat zijn hulpvraag zou zijn. Tot mijn verbazing klopte dat altijd. Later kwam ik er achter dat ik kon schrijven over personen die een vraag hadden en zo ging ik mij steeds meer ontwikkelen op dit vlak. Ongeveer drie jaar geleden belde een moeder met een baby die niet kon slapen. Ze vroeg aan mij of ik iets aan dat slapen kon doen en of ze langs mocht komen. Zij als ouders waren wanhopig door de gebroken nachten. Ik stelde haar voor dat ik ging schrijven voor de baby en dit met de ouders zou gaan bespreken. Na het bespreken van de tekst met de ouders volgde er dagen waarop de baby veel beter ging slapen. Binnen één week sliep de baby door en de ouders waren dolblij. In die zomer heb ik veel Twinkels mogen schrijven voor kinderen die niet konden slapen met hetzelfde resultaat. Als vanzelf breidde de varianten van Twinkels zich uit. Van kindjes die niet goed konden eten, zindelijke worden etc, maar ook dementerenden die weg liepen en honden die niet in toom te houden waren. Kortom een Twinkel is voor alles en iedereen inzetbaar. Nog wat later kwam ik er achter dat het ook kan voor huizen waar zich iets afspeelt of als het huis verkocht moesten worden.

Wat is nu een Twinkel?

De naam Twinkel is een ingegeven naam die ik gebruik voor deze methode bij Praktijk Marcurius. Een Twinkel is een geschreven tekst op zielsniveau. Daar is alleen een voor en achternaam voor nodig. Een hulpvraag maakt de Twinkel nog completer. Het eerste stuk gaat over de persoon of dier zelf. Aan deze kenmerken zie ik dat het echt over diegene gaat. Alles wat op dat moment nodig is wordt opgeschreven. Deze tekst krijg ik letterlijk door van de ziel. Ik kan dit niet veranderen want dan zou ik met mijn hoofd schrijven en niet met het diepste gevoel naar die ander toe. Op de laatste bladzijde komen er antwoorden en inzichten vanuit de ziel. Deze inzichten zijn gemakkelijk toepasbaar omdat de persoon van de Twinkel ze herkent. Soms zijn de inzichten heel gemakkelijk in te zetten maar komt de aanvrager zelf niet op het idee.
Bij het lezen van een Twinkel raad ik de aanvrager aan te lezen vanuit het gevoel. Niet even snel tussendoor maar er echt even voor gaan zitten. Je mag de inzichten diep tot jezelf door laten dringen zodat het ook energetisch zijn werk kan doen.

Waarom een bel afspraak?

De energie die in de Twinkel zit mag doorgegeven worden zoals die bedoeld is. Je kunt deze tekst meerdere malen lezen en steeds kun je wat anders lezen. Ik spreek hem telefonisch door en geef nog aanvullende informatie wat in mij opkomt op dat moment. Daarna laat ik het los en mag jij er zelf mee aan de slag. Ik vind het altijd verrassend hoe deze energie de juiste weg gaat vinden en de veranderingen plaatsvinden. Voor mij is het de taak om het juiste gevoel door te geven en gevoel is moeilijk te omschrijven in een tekst.

Welke impact kun je verwachten?

Kindjes slapen beter door, honden zijn beter te handteren. Meer inzicht hoe beter om te gaan met het gedrag van dementerenden, werkkeuze, relatie keuze. Maar vooral meer inzicht in jezelf. Meestal gebeurd er ook iets mirakels rondom de Twinkels.

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar jezelf of naar je kind, kijk dan op deze link

Marijke klein Gunnewiek- van de laar

Natuurgeneeskundig therapeut/ Inspirator online Marcurius academie


Deze blogs zijn ook leuk om te lezen

Ontdek de helende kracht van een goede neusademhaling

Door bewust te ademen door de neus kan dit stress verminderen, de slaap bevorderen, het immuunsysteem versterken.  Het lichaam en geest komt daardoor beter in balans wat een voordeel kan zijn voor de gezondheid. Er wordt wel eens gezegd : ” De ademhaling is ons beste medicijn”

De beste vriendin dat ben je zelf

Een blog waarin je terug kan keren bij jezelf doordat gemaakte afspraken worden afgezegd. De beste vriendin in je verteld dat je meer contact mag maken met je lichaam.

Delen met anderen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Telegram
Email
Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, kan ik iets voor je doen?