De vertaler van het licht

Marijke klein Gunnewiek - van de Laar

Natuurgeneeskundige

In mijn blogs lees je over verschillende onderwerpen geïnspireerd vanuit de natuurgeneeskunde bij Praktijk Marcurius. Ik ben een enthousiaste therapeut die graag kennis wil delen. 

In deze donker tijd neem ik jullie mee naar de plaats van het licht.
Hoe donker het ook is er is altijd een bron van een lichtpuntje.

In deze nieuwe tijd waar we steeds wijzer worden en steeds meer vanuit ons hart gaan leven krijgen we inzicht over licht en donker.
Onze gedachten maken het juist zwaar maar ook onze herinneringen en niet leuke gebeurtenissen. Waarom oneindig lijden wat heeft dat voor zin?

Wanneer je opruimt komt er steeds meer licht in jezelf en dat is nodig om jezelf te zien maar ook dat anderen jou kunnen zien.

In deze kersttijd probeert iedereen licht te verspreiden door lampjes en kaarsjes aan te doen, dit geeft een warm en genegenheidsgevoel.
Mensen proberen er iets van te maken.

Maar hoe zou het zijn als de mens zelf in staat is om licht te verspreiden? Gewoon door er te zijn als zichzelf en als medemens?
Lijden kan je vervangen door leiden, het scheelt maar twee letters maar het voelt zo anders. Lijden voelt zwaar en het is zo niet de bedoeling dat we 80 jaar met iets blijven zitten wat in onze jeugd is gebeurd, juist nu mag het opgelost en getransformeerd worden.In het woord leiden zit een leider, de leider vanuit eigen ik. Jij bepaalt hoe jij wil leven, hoe jij in het leven wil staan. In alles wat er zich voor doet blijf jij een keuze houden hoe er mee om te gaan.
Kies jij het lijden of de neem je de leiding voor jezelf?

Als je het zo leest klinkt het eenvoudig maar dat is het ook.

We worden steeds bewuster en juist uit die bewustwording kunnen we veel inzichten halen. Als je iets wil wacht dan niet langer maar kijk naar je mogelijkheden. Kijk naar wat wel kan, het lichtpuntje in het donker.

Het leven geeft mega veel kansen, kansen om te ontplooien. De energieën zijn druk bezig om ons bewustzijn te vergroten en ons eigen licht te herstellen. Wij komen met zijn allen uit een bron van licht en dit licht mag ook op aarde zichtbaar worden vanuit ieders persoon.

Wil je nu meer weten over dit onderwerp en wil je graag opruimen dan kan ik je daar bij helpen.

Neem contact op via facebook of mail naar Marcurius.

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en een fantastisch 2019 met heel veel licht en warmte.

Marijke klein Gunnewiek- van de laar
Natuurgeneeskundige therapeut
ww.marcurius.nl

Deze blogs zijn ook leuk om te lezen

Ontdek de helende kracht van een goede neusademhaling

Door bewust te ademen door de neus kan dit stress verminderen, de slaap bevorderen, het immuunsysteem versterken.  Het lichaam en geest komt daardoor beter in balans wat een voordeel kan zijn voor de gezondheid. Er wordt wel eens gezegd : ” De ademhaling is ons beste medicijn”

De beste vriendin dat ben je zelf

Een blog waarin je terug kan keren bij jezelf doordat gemaakte afspraken worden afgezegd. De beste vriendin in je verteld dat je meer contact mag maken met je lichaam.

Delen met anderen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Telegram
Email
Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?