Energetisch contact maken door middel van schrijven.

Marijke klein Gunnewiek - van de Laar

Natuurgeneeskundige

In mijn blogs lees je over verschillende onderwerpen geïnspireerd vanuit de natuurgeneeskunde bij Praktijk Marcurius. Ik ben een enthousiaste therapeut die graag kennis wil delen. 

Iedereen heeft eigen kwaliteiten. Deze worden zichtbaar in de loop van het leven. De één blinkt uit in sport en de ander in schilderen. Het ontdekken van kwaliteiten is meestal een proces met een lange weg er naar toe. In de spirituele wereld noemen ze deze kwaliteiten gaven. Letterlijk staat het woord gaven voor: talent of gift.

Deze gaven kunnen zich onderscheiden in:
– Heldervoelend

– Helderhorend

– Helderziend

– Helderruikend

– Helderwetend

Deze gaven zijn bij iedereen in aanleg aanwezig. Het is aan ieder om deze te gaan ontwikkelen. De kinderen van nu zijn meer gevoelig dan hun ouders en vinden het daarom ook maar heel gewoon dat dit gevoel er is. Jammer dat het niet altijd opgemerkt wordt of herkend, maar vaak als lastig gezien wordt.

Ook bij oudere mensen zie je de gevoeligheid terug komen. Ineens weten ze dingen zonder dat het is gezegd. Volgens de U bocht methode gaan ze weer terug naar hun kinderjaren.

Persoonlijk verhaal

Mijn persoonlijke gave ligt in de trant van heldervoelendheid  en helderziendheid. Ik heb in de loop van de jaren gemerkt dat schrijven mijn kracht is. Dit heb ik getraind en geoefend.

Als er jaren terug een nieuwe klant in mijn praktijk kwam dan schreef ik voor de grap een aantal steekwoorden op over diegene die zou komen. Die woorden werden zinnen  en die zinnen werden een heel verhaal. Ik schreef later met behulp van een naam een 1 A-viertje vol zonder dat ik die persoon kende. Het klopte raar maar waar. Ik dacht waar komt dit vandaan?, Heb ik te maken met een gids, een helper of  een overleden persoon?

Marcurius Kinder Twinkel

Nog niet zo  lang geleden kreeg ik een vraag over een kindje dat niet kon slapen. Ik dacht wat moet ik met een kindje in mijn praktijk en besloot over dit kindje te gaan schrijven. Eerst was het een algemeen stukje maar al gauw ging het over in de ik vorm. Later leek het net alsof de kindjes naast mij zaten en ik ze hoorde lachen. Van daaruit is de Marcurius Kinder Twinkel geboren. Een methode met een vraag waarop het kindje zelf het antwoord geeft en de ouders daarmee aan de slag kunnen gaan. Deze methode breid zich nog steeds uit. Van kindjes die niet kunnen slapen tot problemen met zindelijkheid of een ander soort probleem. Het is een verrijking om te mogen schrijven en het gaat vanzelf. Letterlijk schijf ik op wat ik hoor.

 

SENI- Twinkel

Afgelopen week is de SENI- Twinkel er bij gekomen. Deze methode kan ingezet worden bij dementerenden. Vaak is hier moeilijk contact mee te maken en men vraagt zich vaak af waarom ze weg willen lopen of onrustig zijn. Met behulp van deze tekst en Bach druppels die ik op afstand uittest kan zware medicatie voorkomen worden en treed er meer rust in de persoon.

Eigenlijk is deze methode voor iedereen inzetbaar. Zo heb ik ooit eens over iemand geschreven die doof stom was en zo heeft deze man weer een stem gekregen in zijn woonomgeving en een eigen mening.

Wil je nu meer weten of deze vorm van behandelen neem dan contact op via facebook of schrijf een mail naar info@marcurius.nl

Marijke klein Gunnewiek- Van de laar
Natuurgeneeskundig Therapeute
www.marcurius.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze blogs zijn ook leuk om te lezen

Ontdek de helende kracht van een goede neusademhaling

Door bewust te ademen door de neus kan dit stress verminderen, de slaap bevorderen, het immuunsysteem versterken.  Het lichaam en geest komt daardoor beter in balans wat een voordeel kan zijn voor de gezondheid. Er wordt wel eens gezegd : ” De ademhaling is ons beste medicijn”

De beste vriendin dat ben je zelf

Een blog waarin je terug kan keren bij jezelf doordat gemaakte afspraken worden afgezegd. De beste vriendin in je verteld dat je meer contact mag maken met je lichaam.

Delen met anderen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Telegram
Email
Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?