Wat is een Twinkel?

Een Twinkel is een geschreven tekst invoelend op jou als persoon en geschreven op zielsniveau. In ieder van ons, mens of dier , schuilt een babyziel. Deze pure informatie zet ik op papier. Op afstand maak ik contact met je en vertel aan jou wat je nodig hebt. Het lost problemen op of je leert er mee om te gaan. De volledige naam is vaak al genoeg om contact te maken en een tekst te schrijven. Dit is een momentopname. Advies is deze regelmatig te lezen zodat je er steeds opnieuw weer nieuwe inzichten uit kunt halen. Soms is het fijn nog eens een nieuwe Twinkel aan te vragen. Omdat de situatie weer veranderd is.

“Het hart heeft immers al gesproken voordat het hoofd ermee aan de haal gaat.”

Voor wie zijn de Twinkels van Praktijk Marcurius bedoeld?

Deze tekst geeft jou, je dementerende ouder(s), je kinderen of je hond meer inzicht in jezelf. De tekst staat vaak vol met praktische tips omdat jouw ziel zelf het antwoord op jouw hulpvraag weet te vertellen.

Wat zijn de kosten van een Twinkel?

Schrijven inclusief Telefonisch Consult (30 minuten) kost € 60,-. Deze zijn niet te declareren bij de zorgverzekeraar.

Een Twinkel aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in een Twinkel. Ik ga graag voor jou op zielsniveau contact maken. Hiervoor heb ik een ingevulde anamnese en ondertekende behandelovereenkomst nodig. Deze kun je hier downloaden>> 

Na het invullen van het formulier ga ik de Twinkel schrijven. Daarna plannen we een Telefonisch Consult en nemen we de tekst samen door. Hierna kun jij zelf aan de slag.

Twinkels zijn er voor: