Twinkel bij dementie

Twinkel bij dementie

De SENI-Twinkel is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Met hen is het vaak moeilijk om contact maken. Zij kunnen niet goed vertellen wat ze nodig hebben. Waarom ze bijvoorbeeld onrustig zijn of weg willen lopen. Voor de omgeving is het maar zoeken wat er in hun hoofd om gaat. Je kunt er niet bij.

Een SENI-Twinkel is een geschreven tekst invoelend op de persoon en geschreven op zielsniveau. Op afstand maak ik contact en vertelt de persoon zelf wat hij of zij nodig heeft. Daardoor kun je beter inspelen op de behoefte van de persoon en de zorg hier op laten afstemmen.

Met behulp van de geschreven tekst en Bach-druppels die ik op afstand uit test kan zware medicatie voorkomen worden en treedt er meer rust in de persoon.

Wil je meer weten over deze vorm van behandelen? Neem dan contact op>>

Direct een Twinkel aanvragen? klik dan op deze link en kies voor de optie SENI -Twinkel  https://onlineacademie.marcurius.nl/product/twinkel-aanvraag-volwassenen/

Bij mensen met dementie is het belangrijk dat je  een akkoordverklaring krijgt van de eerste contactpersoon van de dementerende.

Lees ook de Twinkel-folder.

Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?