Twinkel voor kinderen

Twinkel voor kinderen


MKT Methode = Marcurius Kinder Twinkel

Deze methode is spontaan ontstaan bij Praktijk Marcurius. Een Twinkel is een geschreven tekst, waarbij ik op zielsniveau contact maak met het kind. De Twinkel wordt vaak ingezet bij slaapproblemen, zindelijk worden, niet willen eten, hooggevoeligheid etc. Vaak weet het kind zelf de oplossing, want die is er vaak wel maar het kind kan het nog niet verwoorden.

Kinderen zijn zo puur en staan nog volledig open. Aangezien alles energie is kunnen zij de informatie doorgeven zonder dat ze kunnen praten. Met de inzichten en tips gaan de ouders aan de slag nadat ik hen heb uitgelegd wat de ziel van het kind met de Twinkel wil zeggen.

Voorbeelden

Kind kan niet in of doorslapen

  • Slaapproblemen. Je herkent het vast wel, het opzien tegen weer een slapeloze nacht, je weet niet meer wat je moet doen om je kindje te laten slapen.
  • Help mijn kind is gevoelig, pikt alles op wat kan ik ermee?
  • Mijn kind is altijd boos. Wanhopig wordt je ervan.
  • Hooggevoeligheid.
  • Mijn kind wil niet eten. Etc.

Zoveel vragen, maar weinig antwoorden. Alles lijdt eronder je huishouden, je werk en je relatie. Doordat ouders veranderen, veranderen kinderen mee en krijg je weer een rustige en fijne situatie in huis.

Herken je het? Dan is de Twinkel-methode wellicht iets voor jou.
Ik maak contact met de ziel en schrijf letterlijk op wat het kind vertelt. Dus pure informatie. Deze tekst ontvang je in de Twinkel-omgeving. Daarna hebben we telefonisch contact waarbij ik je de emoties en sfeer die ik heb gevoeld kan toelichten. Gedurende 1 week volg ik jullie als ouders/verzorgers via WhatsApp. Iedere dag is er een kort contactmoment en nemen we de vorderingen door. Je krijgt hierbij doorlopend tips. De ervaring leert dat als de veranderingen door de ouders aangebracht worden het kindje mee resoneert. Het is ook mogelijk om alleen een twinkel met uitleg te ontvangen zonder de week begeleiding.

Twinkel aanvragen

Marcurius Kinder Twinkel (MKT-Methode)

Inclusief:

  • Schrijven Twinkel en Telefonisch consult
  • Vervolg consult op bovenstaande, 7 dagen iedere dag een kort contactmoment via WhatsApp

Klik hier om direct online een Twinkel aan te vragen >>

Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?