Twinkel voor kinderen

Deze methode is spontaan ontstaan door Praktijk Marcurius, door op afstand contact te maken met het kind en hierbij een tekst te schrijven. Kinderen zijn zo puur en staan nog volledig open. Aangezien alles energie is kunnen zij de informatie doorgeven zonder dat ze kunnen praten. Ik maak contact met de ziel en op afstand ‘vertellen’ de kinderen wat ze nodig hebben en wat er aangepast kan worden.

Kindje kan niet slapen of is vaak wakker.
Je herkent het vast wel, het opzien tegen weer een slapeloze nacht, je weet niet meer wat je moet doen om je kindje te laten slapen. Alles lijdt eronder je huishouden, je werk en je relatie. Vaak weet het kind zelf de oplossing maar kan het nog niet verwoorden.
Doordat ouders veranderen, veranderen kinderen mee en krijg je weer een rustige en fijne situatie.

Andere voorbeelden.
Help mijn kind is gevoelig, pikt alles op wat kan ik ermee?
Mijn kind is altijd boos. Wanhopig wordt je ervan.
Mijn kind wil niet eten. Etc.

Zoveel vragen, maar weinig antwoorden.

Herken je het? Dan is de Twinkel-methode wellicht iets voor jou.
Na aanmelding met het formulier waarop beide ouders toestemming geven maak ik contact met de ziel van het kind. Ik schrijf letterlijk op wat het kind vertelt. Dus pure informatie. Deze tekst ontvang je per email. Daarna hebben we telefonisch contact waarbij ik je de emoties en sfeer die ik heb gevoeld kan toelichten. Gedurende 1 week  volg ik jullie als ouders/verzorgers via whatsapp. Iedere dag is er een kort contactmoment en nemen we de vorderingen door. Je krijgt hierbij doorlopend tips. De ervaring leert dat als de veranderingen door de ouders aangebracht worden het kindje mee resoneert. Het is ook mogelijk om alleen een twinkel met uitleg te ontvangen zonder de week begeleiding.

Lees ook de Twinkel-folder.

Twinkel aanvragen

Marcurius Kinder Twinkel

Inclusief:

  • Schrijven Twinkel
  • Telefonische consult of consult in de praktijk
  • 7 dagen iedere dag een kort contactmoment via whatsapp

Wil je dit nu ook eens ervaren en spreekt deze behandelmethode je aan?
Of heb je er vragen over? Neem dan contact op via het contactformulier.

Direct een Twinkel aanvragen? Download hier het anamnese formulier voor kinderen