Twinkel voor kinderen


Kindje kan niet in of doorslapen

Je herkent het vast wel, het opzien tegen weer een slapeloze nacht, je weet niet meer wat je moet doen om je kindje te laten slapen. Alles lijdt eronder je huishouden, je werk en je relatie. Vaak weet het kind zelf de oplossing maar kan het nog niet verwoorden.
Doordat ouders veranderen, veranderen kinderen mee en krijg je weer een rustige en fijne situatie.

MKT Methode = Marcurius Kinder Twinkel

Deze methode is spontaan ontstaan door Praktijk Marcurius.

Nadat de Anamnese is gemaild aan Praktijk Marcurius, begin ik de volgende ochtend aan het schrijven van de twinkel.

Twinkel= geschreven tekst, waarbij ik contact maak met het kind en hij of zij weet vaak al de oplossing van het probleem te benoemen.

Kinderen zijn zo puur en staan nog volledig open. Aangezien alles energie is kunnen zij de informatie doorgeven zonder dat ze kunnen praten. Met de inzichten en tips gaan de ouders aan de slag nadat ik hen heb uitgelegd heb hoe de Twinkel te lezen en wat het kind bedoelt te zeggen in die tekst.

Andere voorbeelden.
Help mijn kind is gevoelig, pikt alles op wat kan ik ermee?
Mijn kind is altijd boos. Wanhopig wordt je ervan.
Mijn kind wil niet eten. Etc.

Zoveel vragen, maar weinig antwoorden.

Herken je het? Dan is de Twinkel-methode wellicht iets voor jou?
Na aanmelding met het formulier waarop beide ouders toestemming geven maak ik contact met de ziel van het kind. Ik schrijf letterlijk op wat het kind vertelt. Dus pure informatie. Deze tekst ontvang je per email. Daarna hebben we telefonisch contact waarbij ik je de emoties en sfeer die ik heb gevoeld kan toelichten. Gedurende 1 week  volg ik jullie als ouders/verzorgers via WhatsApp. Iedere dag is er een kort contactmoment en nemen we de vorderingen door. Je krijgt hierbij doorlopend tips. De ervaring leert dat als de veranderingen door de ouders aangebracht worden het kindje mee resoneert. Het is ook mogelijk om alleen een twinkel met uitleg te ontvangen zonder de week begeleiding.

Lees ook de Twinkel-folder.

Twinkel aanvragen

Marcurius Kinder Twinkel (MKT-Methode)

Inclusief:

  • Schrijven Twinkel en Telefonisch consult € 60,-
  • Vervolg consult op bovenstaande, 7 dagen iedere dag een kort contactmoment via WhatsApp € 60,-

Direct een Twinkel aanvragen? Vul het anamneseformulier in en stuur dit door naar info@marcurius.nl Download hier het anamnese formulier voor kinderen