Mijn naam is Marijke klein Gunnewiek – van de Laar (1961) We zijn getrouwd in 1985  en we hebben 2 kinderen en een schoonzoon en schoondochter en twee prachtige kleinzonen.

Sinds 1984 ben ik verpleegkundige A en ik heb ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen en thuiszorginstellingen en sinds 2007 ben ik ook werkzaam in mijn eigen praktijk.

Als persoon heb ik altijd interesse gehad in de  complementaire zorg.
Na mijn whiplash ben ik me extra bewust geworden van belemmeringen in mijn lichaam. Vanaf dat moment is mijn leven veranderd en ben ik mij verder gaan verdiepen in het zelfhelend vermogen van de mens en dier.

Met mijn invoelend vermogen kan ik zielscontact maken. Daardoor ontvang ik informatie die helpen op zoek te gaan naar de bron van de klachten. Met behulp van inzichten die ik door krijg en het werken met energie kan ik samen met de klant de blokkades oplossen.

Ik heb gekozen voor de tekst “Voor alles wat heelt”. Daarmee wil ik zeggen dat als het de bedoeling is en de persoon er aan toe is het zelfhelend vermogen actief wordt.

Missie

Het is mijn missie om mensen bewust te maken van hun eigen lichaam, geest en bewustzijn. De leermomenten zoals een trauma of een heftige gebeurtenis, help ik een plek te geven om daarna verder te kunnen leven in het ‘hier en nu’. Het lukt iedereen om op elk moment van de dag een verandering aan te brengen in het leven. Ook is het mijn missie om kennis te gaan doorgeven en dat doe ik via de Marcurius online academie

In deze academie zijn verschillende modules zoals:
Aarden, Hooggevoeligheid, Hooggevoeligheid bij kinderen en op weg naar een gezond leven.  De academie is nog volop in ontwikkeling maar medio 2020 is alles zichtbaar.

Opleidingen

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn talrijk, onder andere:

Hypnose opleiding
EHBO
HBO Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde
Psychosociale basiskennis
Chinese  geneeskunde
Mediumship
Reiki  1e en 2e graad
Praktische psychologie
Reflexzone therapie waaronder Chinflex en 13 chakra’s

en vele aanvullende opleidingen

Ik hoop in mijn praktijk nog voor vele mensen een gids te mogen zijn in hun eigen proces.