Therapeute

 

Mijn naam is Marijke klein Gunnewiek – van de Laar (1961)
We zijn getrouwd in 1985. We hebben 2 volwassen kinderen, een schoonzoon, schoondochter en twee prachtige kleinzonen. Een rijk gezin.

Sinds 1984 ben ik verpleegkundige A en ik heb ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen en thuiszorginstellingen en sinds 2007 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk. Sinds 2018 schrijf ik Twinkels en zijn de online behandelingen ontstaan. In 2019 is de online academie ontstaan waar ik cursussen aanbied op het gebied van spiritualiteit. Tevens is er een webshop met zelfgemaakte lavendel producten. Sinds 2021 is de creatieve geest nog meer uitgebreid in de vorm van het slaap ritueel voor kinderen en de Marcurius piramide.

Als persoon heb ik altijd interesse gehad in de  complementaire zorg. Deze zorg gaat uit van een holistische benadering waarbij de zorg de lichamelijke, emotionele, mentale, spirituele en sociale behoeften omvat.
Na mijn whiplash ben ik mij extra bewust geworden van belemmeringen in mijn lichaam. Vanaf dat moment is mijn leven veranderd en ben ik mij verder gaan verdiepen in het zelfhelend vermogen van de mens en dier.

Spiritualiteit is de mate van bewustzijn…. Jij bent precies waar je moet zijn.

Met mijn invoelend vermogen kan ik zielscontact maken. Daardoor ontvang ik informatie die helpt op zoek te gaan naar de bron van de klachten. Met behulp van inzichten die ik door krijg en het werken met energie kan ik samen met  jou  blokkades oplossen.

Ik heb gekozen voor de tekst “Voor alles wat heelt”. Daarmee wil ik zeggen dat als het de bedoeling is en de persoon er aan toe is het zelfhelend vermogen actief wordt. Dit past in de nieuwe  tijd op weg naar het vijfde dimensie.

Missie

Het is mijn missie om mensen bewust te maken van hun eigen lichaam, geest en bewustzijn. De leermomenten zoals een trauma of een heftige gebeurtenis, help ik een plek te geven om daarna verder te kunnen leven in het ‘hier en nu’. Het lukt iedereen om op elk moment van de dag een verandering aan te brengen in het leven. Ook is het mijn missie om kennis te gaan doorgeven en dat doe ik via de Marcurius online academie

In deze academie zijn verschillende modules zoals:
Aarden, Hooggevoeligheid, Hooggevoeligheid bij kinderen en op weg naar een gezond leven.  De academie is nog volop in ontwikkeling en breid zich steeds verder uit.

Opleidingen

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn talrijk, onder andere:

Transformation Healing
Hypnose opleiding
Ooracupuntuur
EHBO
HBO Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde
Medische basis kennis/Psychosociale basiskennis
Verpleegkundige A
Chinese  geneeskunde
Mediumship
Reiki  1e en 2e graad
Praktische psychologie
Reflexzone therapie waaronder Chinflex en 13 chakra’s en andere energetische voetmassages
Hooggevoeligheid

en vele aanvullende opleidingen

                                      Ik hoop in mijn praktijk voor veel mensen een gids te mogen zijn in hun  authentieke proces
Scroll naar top
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?