Werkwijze behandeling

Header_bloemen_paars

Wanneer kan jouw behandeling bij Praktijk Marcurius van start?

Voordat je een afspraak maakt bij Praktijk Marcurius is het raadzaam om door een huisarts/ specialist medische oorzaken te laten uitsluiten. Wanneer uit die onderzoeken geen concrete oorzaken naar voren komen en je blijft klachten houden kun je met jouw behandeling bij Praktijk Marcurius beginnen. Op holistische wijze gaan we dan samen kijken naar de klachten.

Een afspraak kun jezelf via de website online inplannen.

Hoe ziet een behandeling bij Praktijk Marcurius eruit?

Samen nemen we de anamnese vragen door die je vooraf thuis hebt ingevuld. Voordat we met de behandeling beginnen vindt er eerst een aardoefening plaats. Dit is een simpele oefening waar je goed voelt hoe het is als je met beiden benen op aarde staat, dus letterlijk grond onder je voeten voelt.
Voor de behandeling doe je je schoenen en sokken uit en neem je plaats op de behandeltafel. Vanuit mijn intuïtie kijk en voel ik wat je deze behandeling nodig hebt. De behandeling kan bestaan uit het uittesten van chakra’s, Bach remedies, E.E.N. druppels, cel zouten, allergieën of andere vragen. Daarna volgt een voetreflexmassage en een visualisatie en energieoverdracht. Deze volgorde kan wel eens wisselen omdat ik kijk naar jouw behoefte op dat moment. De dieptewerking van de reflexzone therapie heeft een ontspannende en helende werking op stress en spanningen.

Aangezien ik geheel op intuïtie werk is het niet vreemd om een uitstapje te maken naar vorige levens of overleden mensen. Soms is een regressie of vergevingssessie nodig. Het losmaken van koorden behoord ook tot de mogelijkheden. Mijn visie is dat de mens zichzelf ontlast van zaken die niet meer bij deze huidige tijd horen en zichzelf hiermee heelt. Het past niet meer in deze tijd om 60 jaar iets bij je te houden wat zwaar op je maag ligt. Bij lichamelijke klachten kijk ik naar de psychosomatiek en naar de oorsprong om dit te helen naar de huidige tijd.

Na de behandeling

Na de behandeling is er tijd voor een korte evaluatie. Meestal mag alles even gaan landen en daarom is het aan te raden de rest van de dag rustig en voor jezelf in te vullen.

Advies: Drink na de behandeling voldoende water. De afvalstoffen kunnen het lichaam verlaten en de toegevoegde energie kan zijn weg vinden.

Heb je na de behandeling nog vragen dan mag je altijd contact opnemen via telefoon, app of email.

Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?