Behandelingen

Header_bloemen_paars

Wat kan ik voor je doen?

Door de behandeling van praktijk Marcurius krijg je inzicht in je eigen leerproces. Door bewustwording van je eigen leerproces leer je om zaken los te laten. Hoe je gaat loslaten is iets waar ik je bij kan helpen door het geven van inzicht en het aanreiken van handvatten. De dieptewerking van de reflexzone therapie heeft een ontspannende en helende werking op stress en spanningen.

Ervaar je lichamelijke of geestelijke klachten, dan wil ik je graag laten ervaren wat ik voor je kan betekenen.

Therapieën die ik hierbij gebruik zijn onder andere:

E.E.N.® therapie

 • Chakradiagnostiek
 • Behandelen van de chakra’s, dit kan op meerdere manieren
 • Polsdiagnostiek
 • Demagnetiseren en ontspannen van de aura
 • Aura healing
 • Bachbloesems therapie
 • Regressie therapie
 • Meditatietechnieken
 • Energie
 • Inzichten

Spreekt een van deze behandelmethodes je aan? Of heb je er vragen over? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Reflexzone therapie

 • Drukpuntmassage op handen en of voeten
 • Lichamelijke klachten verminderen door een betere doorstroming van energie
 • Oor acupunctuur of oor acupressuur

Spreekt deze behandelmethode je aan? Of heb je er vragen over? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Helende handen

 • Door mijn invoelend vermogen ontvang ik informatie waar het blokkeert in het lichaam. Met mijn handen kan ik energie geven op de plaatsen waar het nodig is.

Spreekt deze behandelmethode je aan? Of heb je er vragen over? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Coaching & begeleiding

 • Mijn begeleiding bestaat uit een luisterend oor bieden en het stellen van de juiste vragen. Mijn kracht ligt in mijn inlevingsvermogen waardoor inzichten snel kunnen ontstaan. Hierdoor kunnen ook helingsprocessen in werk worden gezet.
 • Ik kan je door mijn empathisch vermogen informatie en inzicht geven zodat je een betere kijk krijgt op je eigen patronen, gewoonten en klachten.
 • Door maatwerk stellen we samen een behandelplan op.

Spreekt deze behandelmethode je aan? Of heb je er vragen over? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Reading & Inzicht

Soms zit je met vragen waar je in verstrikt kan raken of in vast kan lopen, soms herken je je zelf niet meer. Misschien zou je dan juist willen dat iemand met je mee kijkt of opheldering geeft over jouw eigen ik. Zonder dat je naar iemand toe hoeft gewoon achter je eigen Laptop of Pc.

Dan ben je hier aan het goede adres want ik kan door middel van je volledige naam schrijven over jou als persoon, daar kan je richtlijnen en tips uit halen zodat je jezelf weer beter begrijpt.
Wanneer je de tekst gelezen hebt vraag ik je nog even te bellen voor verdere uitleg wat ik heb gevoeld.

Wil je dit nu ook eens ervaren en spreekt deze behandelmethode je aan?
Of heb je er vragen over? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Marcurius Kinder Twinkel (MKT-Methode)

Deze methode is spontaan ontstaan door op afstand contact te maken met de kinderen en hierbij een tekst te schrijven. Kinderen zijn zo puur en staan nog volledig open. Aangezien alles energie is kunnen zij de informatie doorgeven zonder dat ze kunnen praten. Ik kijk in de ziel en op afstand ‘vertelt’ het kind zo zelf hoe ze wel in slaap zouden kunnen komen of hoe we boosheid kunnen oplossen.

Je herkent het vast wel, het opzien tegen weer een slapeloze nacht, je weet niet meer wat je moet doen om je kindje te laten slapen. Alles lijdt eronder je huishouden, je werk en je relatie.

Vaak weet het kind zelf de oplossing maar kan het nog niet verwoorden.
Doordat ouders veranderen, veranderen kinderen mee en krijg je weer een rustige en fijne situatie.

Help mijn kind is gevoelig, pikt alles op wat kan ik ermee?
Mijn kind is altijd boos. Wanhopig wordt je ervan.
Zoveel vragen , maar weinig antwoorden.

Misschien is de MKT-methode dan iets voor jou. Na aanmelding met het formulier waarop beide ouders toestemming geven maak ik contact met de ziel van het kind. Ik schrijf letterlijk op wat het kind vertelt. Dus pure informatie. Deze tekst ontvang je per email. Daarna hebben we telefonisch contact waarbij ik je de emoties en sfeer die ik heb gevoeld kan toelichten. 1 week lang volg ik jullie als ouders/verzorgers via whatsapp. Iedere dag is er een kort contactmoment en nemen we de vorderingen door. Je krijgt hierbij doorlopend tips. De ervaring leert dat als de veranderingen door de ouders aangebracht worden het kindje mee resoneert.

Wil je dit nu ook eens ervaren en spreekt deze behandelmethode je aan?
Of heb je er vragen over? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk

Bij de behandeling houd je je kleren aan, behalve je schoenen en sokken en neem je plaats op de massagetafel. Na het kennismakingsgesprek bespreekt je therapeut het behandelplan en gaat de therapie meteen  van start. Je krijgt tijdens de behandeling alvast een glas water. Dit is noodzakelijk want door de behandeling worden afvalstoffen los gemaakt. Deze afvalstoffen moeten het lichaam verlaten en dat gaat sneller door het drinken van water. Ook de dagen na je behandeling is het drinken van extra water noodzakelijk.

De eerste drie consulten vinden wekelijks plaats en daarna komt er meer tijd te zitten tussen de consulten. Na ieder consult vindt een evaluatie plaats. Na drie behandelingen evalueert de therapeute met jou of de gekozen therapievorm de juiste is.

Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?