Online Licht Sprankel

Een Licht Sprankel is een energetische afstandsbehandeling. Ik stem af op jouw energetisch veld en jij voelt door je lichaam energie en sensaties stromen. Ondertussen schrijf ik op wat ik waarneem in mijn lichaam van jou en doorkrijgt van jou als persoon.

*Hoe gaat het in zijn werk?

Je neemt op de afgesproken tijd plaats op je bed of in een lekkere stoel en ontspant. Dit kan met of zonder een muziekje. Het gaat om jouw ontspanning en jouw inzichten en zelfhelend vermogen. Na ongeveer een half uur, dit kan korter of langer, zijn bel ik jou om door te spreken wat jij beleeft hebt en wat ik heb opgeschreven. De tekst kan bestaan uit een boodschap maar ook wat er op dat moment gebeurt in jouw lichaam. Uiteraard is dit een momentopname, maar de energie kan wel langer door werken. Door het schrijven werkt dit heel aardend en door het uit te spreken laat je emoties los. Deze twee elementen zijn nodig om los te kunnen laten en je lichaam en geest in een betere balans te krijgen.

*Wat kan je voelen?
Door diepte ontspanning worden de zintuigen helderder en zichtbaarder. Je wordt geleid door je eigen wijsheid.

  • Het zintuig van het zien laat je kleuren zien.
  • Het zintuig van het horen geeft je een innerlijke stem.
  • Het zintuig van het voelen, laat je warmte, koude en sensaties voelen.
  • Het zintuig van het ruiken, ruikt plots oude of recente reuk.
  • Het zintuig van de smaak laat je bitter, zout of zoet proeven.
  • Intuïtie brengt je naar oude of nieuwe herinneringen en inzichten.

Je zelfhelend vermogen lost blokkades op en zorgt dat de energie beter stroomt in jouw lichaam

* Voor wie is het geschikt?

Iedereen die 18 jaar of ouder is en een vermogen heeft om te ontspannen en contact te maken met het lichaam. Mensen met ernstige psychische klachten zoals een psychose hebben een ander soort behandeling nodig.

*Hoe kan je aanmelden?

Een Online Licht Sprankel kun je reserveren via de website. Via onderstaande knop kun je zelf een dag en tijdstip kiezen. Zijn er andere wensen dan kun je altijd even contact opnemen. 

*Na de behandeling

Laat alles wat zich het afgelopen uur heeft afgespeeld eens goed landen. Neem de tijd om bij te komen en zorg dat je veel water gaat drinken om eventuele afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Het kan zijn dat je een droge mond hebt door de lever die via de tong ontgift. Je kunt je juist heel actief en opgelucht voelen of een vermoeid gevoel hebt. Alles kan. Voel bewust wat jij nodig hebt na de behandeling.

Van mij krijg je de geschreven tekst doorgestuurd. Als ik een inzichtkaart voor je heb getrokken krijg je ook een foto en de tekst van de kaart.

Schrijf de eventuele veranderingsprocessen en je goede voornemens voor jezelf op.

*Vragen

Heb je na de behandeling nog vragen dan mag je altijd contact opnemen via telefoon, app of email.

Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?