Workshop Hooggevoeligheid

Nieuw! Workshops bij Praktijk Marcurius

Eindelijk is het dan zover!
Vorig jaar kreeg ik een ingeving om meer bekendheid over hooggevoeligheid te gaan delen met mensen met levenservaring. Ik noem het de 40 plussers. Zij weten dat ze gevoelig zijn maar kunnen het in de praktijk nog niet zo toepassen zodat ze er gemak van hebben. Een tijdje geleden zat ik buiten onder de overkapping in mijn tuin en kreeg ik het idee om daar workshops te laten plaatsvinden. Kleinschalig met maximaal 6 personen waar vooral delen met elkaar voorop staat. Geen verhalen maar informatie waar je mee verder kunt.

Wanneer je ouder wordt bestaat er een kans dat je steeds gevoeliger wordt. Ook kan het zijn dat je steeds bewuster wordt wat er in en buiten je om gebeurd. Dit kan te maken hebben met de evolutie die nu plaatsvind in de nieuwe tijd. Voor deze doelgroep wil ik mij gaan inzetten om juist de kracht van Hooggevoeligheid te activeren en deze niet meer als last te gaan zien.  De zomer workshops zijn voorbij en  ik ga nu over naar 1 keer per maand een workshop binnen te geven.

In deze nieuwe tijd is het de bedoeling dat je meer uit jezelf mag gaan halen. Alles zit al in jou. Hierbij wil ik met de workshops een soort wegwijzer voor je zijn waarbij jij zelf deze kwaliteiten kan activeren.

Wat gaan we doen?

Je krijgt kennis over hooggevoeligheid en vooral hoe je er mee om kan gaan. Juist om meer in je eigen kracht en ontwikkeling te gaan staan. Iedereen komt  aan bod om de inzichten tot zich te nemen.

Ruilen

Wanneer je iets over hebt aan spullen, wat jezelf niet meer gebruikt kun je dit mee om te ruilen één per keer. Dit hoeft niet perse spiritueel te zijn. Zo krijgt het weer een  tweede kans. 

 Praktisch

De workshops vinden plaats op :

7 oktober is al geweest
4 november
2 december 

12,50 als bijdrage 

De volgende workshop staat gepland op vrijdag 7 oktober 2022 van 10.00 – 11.30 uur met het thema:”Hooggevoeligdheid als “verrijking”

Je ontvangt meer kennis in de tijd waarin we nu leven.

Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo, wat kan ik voor je doen?